Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Φόρμα επικοινωνίας

Dark mode Logo

Dark mode Logo

Default Image

timeago

Διαβάστε επίσης ...

×
ΠΕΡΙ-ΧΩΡΙΟ

Νικόλας: Ο Καφετζής της Ρειχιάς

Ο Νικόλας, ο καφετζής της Ρειχιάς Λακωνίας, είναι μια αυθεντική μορφή του χωριού που έχει καταφέρει να συνδυάσει την παραδοσιακή φιλοξενία με τη σύγχρονη κουλτούρα του καφέ. Ο καφενές του βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, και είναι σημείο συνάντησης για τους ντόπιους, αλλά και για όσους επισκέπτονται τη Ρειχιά.


Η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο καφενείο του Νικόλα είναι ζεστή και φιλική, με τον ίδιο να προσφέρει πάντα έναν καφέ με χαμόγελο και μία κουβέντα που ανοίγει την καρδιά. Όσοι έχουν την τύχη να τον γνωρίσουν, θα εκτιμήσουν όχι μόνο τον φρεσκοφτιαγμένο καφέ του αλλά και την προσωπική του φροντίδα σε κάθε πελάτη.


Αν και προσηλωμένος στην τέχνη του καφέ, ο Νικόλας είναι ανοιχτός σε καινοτομίες, φροντίζοντας να έχει στην κάβα του και διάφορα ποτά για όσους θέλουν κάτι πιο δυνατό, όπως ο ελληνικός φραπέ που απολαμβάνει στο χωριό με μία έξτρα δόση ουίσκι, συνδυάζοντας τη γεύση και τη χαλάρωση.


Ο καφετζής της Ρειχιάς είναι, στην ουσία, ο κεντρικός άξονας της τοπικής κοινωνίας, συνδέοντας τον κόσμο με τις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας και τις μεγάλες στιγμές της παράδοσης.

Δημοσίευση σχολίου